Welkom bij CoachAlphen

Hoe gaat Persoonlijke Coaching in zijn werk ?

Persoonlijke coaching is een vorm van coaching waarin jij als persoon centraal staat. Deze vorm van coaching gaat over werk, over effectiviteit, en over resultaten behalen. Deze coaching is persoonsgericht vanwege het besef dat je zelf het instrument bent om je resultaten te bereiken. De context waarin je werkt komt aan de orde, maar steeds als aanleiding tot jouw persoonlijke vraagstukken. Want via de uitdagingen die op je afkomen, kom je in contact met wie je bent, waar je kwetsbaarheid ligt, en leer je daarmee om te gaan. Persoonlijke coaching is diepgaand, confronterend, inzichtgevend. Ik bied een omgeving waarin je in alle rust en veiligheid naar jezelf leert kijken. Niets is verkeerd of fout. Een basisprincipe is: ontwikkeling kan alleen gebeuren vanuit volledige acceptatie van wat er nu is. Dus leer je open, eerlijk, kwetsbaar en liefdevol met jezelf om te gaan. Om van daaruit te zoeken naar mogelijkheden, energie, kracht, en inspiratie. Mogelijke coachvragen:

  • Hoe breng ik mijn ideeën over zodat er naar mij geluisterd wordt?
  • Hoe kan ik het beste omgaan met stress?
  • Wat zijn mijn grenzen? en hoe zeg ik “nee” ?
  • Hoe geef ik constructief feedback?
  • Ik heb altijd tijd tekort. Hoe kan ik hier beter mee omgaan?
  • Ik wil mijn werk kunnen loslaten als ik thuis ben. Hoe?
  • Ik durf soms mijn mening niet te geven, maar dat wil ik wel durven!

Persoonlijke coaching is zinvol als eenmaal verworven inzichten en uw gedragsrepertoire u niet meer verder helpen en u merkt dat u daarmee in hetzelfde cirkeltje blijft draaien.

Deze coaching is een meer persoonlijke manier van coachen dan e-coaching. E-coaching wordt ook naast een persoonlijke coachtraject ingezet. In Alphen aan den Rijn, heb ik een rustige coachruimte. Uiteraard zijn er dan geen reiskosten/reistijd van mij verbonden aan de coaching. Ik doe u graag een persoonlijk voorstel, met betrekking tot de kosten.

U kunt mij via whatsapp bereiken of via onderstaand contactformulier/mailadres:

    Ik werk volgens de internationale ethische code van NOBCO. De volledige tekst is hier te downloaden.