Edward den Heeten – CoachAlphen

Edward den Heeten, coach en eigenaar van CoachAlphen.
Edward den Heeten

Mijn naam is Edward den Heeten, ik ben coach bij CoachAlphen. Het is mijn passie om mensen in hun kracht te zetten. Mijn werkwijze is respectvoleerlijk en resultaatgericht.

Wat doe ik als coach? Ik stel heel veel vragen, vragen die ervoor zorgen dat u anders over de uitdagingen na gaat denken. Alleen met goede vragen vindt u goede oplossingen. Ik houd u een spiegel voor en geef feedback. Vanuit respect en positief maar wel eerlijk. Ik bied tools voor (zelf)inzicht en verandering. Ik motiveer en structureer. Ik spar.

Coaching is een proces waarbij u begeleid wordt in het herkennen en bereiken van concrete doelen. Hiervoor gebruik ik een scala aan tools en technieken om u te leren zelfstandig en effectief eigen doelen te verwezenlijken. De doelen van coaching kunnen betrekking hebben op persoonlijke groei, competenties en professionele vaardigheden, maar ook algemeen van aard zijn, zoals het nastreven van meer welzijn of welbevinden.

edward@coachalphen.nl - 06-30376641
Edward den Heeten - coachalphen.nl

Ik werk volgens de internationale ethische code van NOBCO. De volledige tekst is hier te downloaden.